Hjältematch av Nässjö HC idag – vände underläge

[adrotate banner=”28″]
Det var vändningarnas match när Nässjö HC mötte Kungälvs IK hemma i Höglandsrinken idag lördag eftermiddag i J20 Elit Södra.

Nässjö HC chocköppnade med mål redan efter 10 sekunder men Kungälv kom tillbaka och ledde ett tag med 1-2 innan Nässjö genom bland annat en straff kunde gå till ledning med 3-2 i mitten av perioden.
Sedan gjorde Kungälvs IK tre snabba mål och ledde med 3-5 innan Nässjö HC slog till rejält.
Jacob Bruggeman gjorde 4-5 i mitten av andra perioden. Emil Andersson slog till två minuter senare.
Målkalaset fortsatte i tredje perioden genom två mål av trion Fredrik Streiby, Pelle Tarenius och Henrik Jönsson.
7-5 till slut och Nässjö HC passerade nu Kungälvs IK i botten och har häng på lagen ovanför strecket.