Ishockey Sport

Hockeyhall i Vetlanda kostar 7,4 miljoner kronor

Att utveckla Sapa arena till en fullödig hockeyhall skulle kosta 7,4 miljoner kronor, meddelade arenabolagets företrädare vid mötet i Sagabiografen i Landsbro med Boro/VHCs medlemmar i torsdags kväll, rapporterar Smålandstidningen.

Innan ett ombygge av hallen kan börja måste dock hockeyföreningen bestämma sig för om de vill flytta sina matcher från Landsbro till Vetlanda, menar arenabolaget.

[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

5 Comments

  1. Äntligen!!!
    Se till att få detta gjort och flytta in till stan med matcherna så ska ni se att även vi som inte åker till Landsbro på hockey kommer att se en massa matcher.

  2. Använd istället de arenor ni har. Borohallen är en jättebra arena. Gå dit på en match och se själva. Allt måste inte ske och vara i Vetlanda stad. utarma inte landsbygden genom att ta bort det som fungerar och ger sammanhållning. Är det verkligen meningen att det bara är Vetlanda tätort som ska leva och vara attraktiv.

  3. Jag sätter emot! Arenabolaget klarade budgeten när hallarna byggdes så varför skulle dom inte klara detta denna gång också. Förstår inte varför alla är så aviga mot hallen i vetlanda båda isytorna behövs ju!! Tänk på ungdomarna.

  4. Ingen som hävdat motsatsen heller, såklart det behövs en arena för ungdomarna, men det är planerna på att också dra in A-laget som vi opponerar oss emot…

Kommentarer avstängda