Hockeyspelare nackskadad – förd till sjukhus

[adrotate banner=”27″]
HC Dalen spelade borta mot Kristianstads IK i andra omgången av div 1 igår onsdag kväll.

Det blev en målrik match och jämn match med sju mål bara i första perioden. Matchen fick dock tråkig inramning efter att Kristianstads Emil Sandin skadats i nacken och blev liggande länge på isen innan han fördes med ambulans till sjukhus.

HC Dalen började bäst och ledde med 0-2 redan efter 8 minuter men Kristianstad kom tillbaka och tog första perioden med 4-3.
I tredje perioden rann det iväg för HC Dalen som drabbades av utvisningar och Kristianstad drog ifrån till hela 8-3 innan HC Dalen höll på att vända matchen igen.
Dalen tog ut målvakten och kunde reducera till 8-7 till slut men med bara 17 sekunder kvar var det för sent.
8-7 (4-3, 1-0, 3-4) sammanlagt.