Hockeytragik på Höglandet

Både Boro/VHC och Nässjö HC fick stordäng på söndagskvällen. Boro närmar sig nu alltmer kvalstrecken.

Utvisningarna haglade i första perioden mellan HC Dalen och Boro i Smedjehov, däremot blev det inga mål.
Målen kom däremot nästan allihop i andra perioden och det var Dalen som gjorde dem.

Dalen fick in hela fem puckar bakom Nestor Lögdal (tre mål på drygt 4 minuter i slutet av perioden), Boro gjorde ett mål och missade en straff.
I tredje perioden spädde Dalen på med ytterligare två mål. Totalt 7-1.

Nässjö HC tog emot (tidigare) bottenlaget Jonstorps IF och förväntades vinna men så blev det inte alls. Jonstorp vann med hela 0-4 efter tre mål i tredje perioden varav ett i numerärt underläge!