Nyheter

Höglandsläkare stal narkotika till sig själv

En läkare som arbetat på en vårdcentral på Höglandet polisanmäls nu för att ha skrivit ut och stulit narkotikaklassad medicin till sig själv. Det är inte första gången läkaren åkt dit.

Läkaren som arbetat som hyrläkare på Höglandet var anställd via ett bemanningsföretag som inte berättade att läkaren tidigare upptäckts med att stjäla narkotikamedicin.
Kalmarradion har genomfört en omfattande granskning av läkaren som i Kalmar misstänks ha fördröjt vården för en man som senare avled i julhelgen 2010, enligt Socialstyrelsen.
Nu har den för tillfället arbetslöse läkaren polisanmälts av landstinget i Jönköpings län efter att medicinstölderna upptäckts.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

One Comment

  1. Eftersom det tydlingen inte var första gången narkomanen (läkaren) åkte dit så kan man ju fråga sig hur i helskotta myndigheten HSAN tänker som inte drar in legetimationen. HSAN är alldeles för släpphänta och förlåtande. Jag undrar i mitt stilla sinne om läkare på något vis är sacrosanta eftersom inget händer, förrän en riktig katastrof inträffar med dödsfall eller livslånga skador och ibland så ger det inte heller några efterräkningar.

Kommentarer avstängda