Höglandet

Höglandspolitikerns (sd) kopplingar till nazismen


[adrotate banner=”27″]
Enligt avslöjande uppgifter i Expressen, framtagna i samarbete med organisationen Expo, ska en sverigedemokratisk politiker på norra Höglandet länge haft kopplingar till nazistiska rörelser.

Enligt Expressens uppgifter ska Höglandspolitikern beställt musik, kläder och affischer från ett par högerextrema förlag.
”Det har jag inget minne av”, säger politikern till Expressen.
Han ska också ha beställt information regelbundet från nynazistisk tidning.
”Det stämmer inte”, säger Höglandspolitikern som däremot medger att han prenumererar på den högerextrema tidningen Nationell idag.
”Det är en gammal tidning som jag haft i många år”, säger politikern som är en av toppnamnen på sd-listan till kommunvalet, till Expressen.

[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

5 Comments

  1. Källa Expo? Mycket seriöst att utgå från uppgifter från en organisation med direkta rötter i våldsvänstern, och fortfarande befinner sig i dessa nätverk. Det ska tilläggas att Expressens samarbete med researchgruppen, som har direkt koppling till våldsvänstern, nu ligger under rättslig prövning, för förtal och spridande av falska uppgifter.

  2. Kalla expo våldsvänster bara en sverigedemokrat kan ens få det till det.Och kopplingarna mellan sd och den nazistiska rörelsen kan man spåra dels i deras ursprung och i nutid då sd politiker ligger väldigt nära både i akt och handling

  3. Undrar när en högerorganisation ska få statliga medel för att granska vänsterrörelsen i sverige

    1. Bra att du med det utalandet anser att sd är en höger extrem organistaion

  4. Usch så hemskt! Nån borde ordna en manifestation, kanske bjuda in Expo och prata förstånd med oss som har fel åsikter?

Kommentarer avstängda