"Hur länge ska totalförbudet att diskutera omfattningen av flyktingmottagandet gälla?" | Höglandsnytt
Debatt

”Hur länge ska totalförbudet att diskutera omfattningen av flyktingmottagandet gälla?”


[adrotate banner=”27″]
”Vårt land skall vara det mest generösa i Europa men det finns gränser för allt”, skriver Växjös kommunalråd Bo Frank (m) i ett blogginlägg på tal om Sverige flyktingmottagande.

”Hör att Sverige nu har 186 s k utanförskapsområden. Sverige är sämst på integration i EU. Klart att det har med den s k omfattningen att göra. Det sa t o m Ylva Johansson i radio och Arbetsförmedlingen har redan sagt att man oavsett resurser inte klarar uppdraget”, skriver Bo Frank och undrar hur länge totalförbudet att diskutera omfattningen ska gälla.
”Alla partier har inställningen att man inte får göra detta för att det gynnar sd! Kanske om sd kommer upp kring 20%? och den sociala oron? Vårt land skall vara det mest generösa i Europa men det finns gränser för allt”, menar Bo Frank.

[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

2 Comments

  1. Bo Frank skriver att det bör finnas gränser för hur generös vårt land kan vara när det gäller att hjälpa flyktingar. Nivån på generositeten är något som politikarna i riksdagen bestämt utan att fråga Svenska folket. I valet 2014 var det många i bland Sveriges befolkning som röstade på SD för att de är det enda partiet som lyssnar på den del av Sveriegs befolkning som förstår att detta generösa flyktingmottagandet kostar ofantligt mycket pengar. Själv valde jag att fortsätta att rösta på det parti jag alltid röstat på trotts att jag vet att det är enorma kostnader för detta generösa flyktingmottagande. Jag hoppas och tror att partiet jag röstar på så småningom kommer på att man antingen måste börja avskeda anställda i staten för att finansiera flyktingmottagandet alternativt att politikerna på riksninvå förstår att det finns gränser för vad den svenska befolkningen klarar av och ändrar flyktingpolitiken så att kostnaderna sjunker drastisk.

Kommentarer avstängda