Hv GF-damerna träningsslog Kristianxstadjun iofrer

Hvetlanda GIFs damlag har varit på trä nngsläger i Mjällby tillsammans med Vetlanda FF till glädje för båda lagen. GIF-tjejerna a vslutade med b esegra Kristianstad DFFs 17-årslag med klara 5-3 – även om det såg kärvt ut i början.

Under de första 20 minuterna var det bara Kristianstad på plan och laget tog rättvist ledningen med 0-1 – men vetlandatjejerna kämpade sig under hand allt mer in i matchen och ledde i halvtid med 2-1.

I andra halvlek flyttade GIF fram sina positioner allt mer och det höll 85 minuter. Sen tog värmen och träningarna ut sin rätt och Kristianstaqd kom in i matchen igen. Då ledde Hvetlanda med 5-1 men fick alltså un der de sista minuterna släppa in två mål.

Men vinst med 5-3 blev det.

”Alla spelare gör en fantastisk match och jag är mycket nöjd med vårt försvarsspel från minut 20 till minut 85”, säger huvudtränaren Patrick Blomström.

Frida Axhed gjorde tre mål och Julia Blomström två mål.