HV71 förlorade hemma ikväll

[adrotate banner=”28″]
HV71 förlorade igen ikväll torsdag. Den här gången hemma mot Luleå. HV71 tog ledningen efter knappt 2 minuter men sedan gjort Luleå 4 mål i 1a och 2a perioden. I tredje perioden bytte HV71 ut målvakten Gustaf Wesslau. 3e perioden vann HV71 med 2-0 men det räckte inte. Slutresultat 3-4 (1-2, 0-2, 2-0).

[Redaktion]

Kommentarer

2 svar till ”HV71 förlorade hemma ikväll”

1. Profilbild för Putte_63
    Putte_63

Så failat,håglöst och naivt som försvaret uppträtt i de senaste matcherna,så är det inte undra på att HV har torskat

2. Profilbild för höglandet
    höglandet

Jag har sagt det innan och säger det igen. Byt ut Stillman så vi kan få ett lag som inte bara består av det som finns kvar på marknaden när alla andra lag valt spelar. Verkar som om Stillman tror att bara för att man kommer från Usa/Canada så platsar man direkt i ett SHL lag, han borde märkt dom senaste säsongerna att så inte är fallet! Och finns det inga spelare över 1.60 meter att få tag i?????