HV71 förlorade ikväll

HV71 spelade borta mot Brynäs ikväll lördag i SHL.

HV71 hade flera spelare skadade och Jere Karalahti fick ett matchstraff liksom Kevin Stenlund efter en otäck tackling. Brynäs tog ledningen i andra perioden men HV71 kvitterade. I tredje perioden utökade Brynäs till 2-1 och med bara ett par minuter kom 3-1. HV71 tog ut målvakt och tog timeout men lyckades inte göra något mål.
Förlust 3-1.
Efter förlusten har Jönköpings läns högst uppsatte politiker, regionrådet och Mullsjöbon Håkan Jansson surnat till rejält.
”Har just sett HV 71 förlora. Det kan jag ta. Men den dåliga insatsen av domarna måste snart hanteras. Måste bedöma båda lagen lika. Flera av HV förseelser som HV gjorde, fick Brynäs göra utan åtgärd. Kollas domarinsatser i situationsrummet. Eller gäller det bara spelare?”, twittrar Jansson efter slutsignalen.