Debatt

”Integrationsministern Ullenhag gynnar sd och främlingsfientlighet”


”Häromdagen lät ”integrationsminister” Ullenhag oss veta att inkommande anhöriginvandrare skulle tvingas flytta dit det finns arbete. Det låter ju vettigt. Man som vanligt när när Ullenhag tror han kommit på något fyndigt visar det sig vara en obetydlighet som endast kan röra upp känslorna”, skriver debattören och flyktingvännen Olle Ljungbeck i ett inlägg på Höglandsnytt Debatt.
[adrotate banner=”27″]
Ullenhags förslag gäller bara kommande anhöriginvandrare! Sålunda inte de över hundratusen som nu ansamlats i getton och parallellsamhällen i många av våra städer.
En spridning av dessa människor till ett betydligt större antal orter och samhällen skulle vara den överlägset bästa bedriften han åstadkommit som integrationsminister.
Den skulle märkbart öka integrationen, minska brottsligheten och skapa ökad lojalitet med det svenska samhället.
Men eftersom Ullenhag, regeringen och de politiskt korrekta politikerna aldrig gör rätt vad gäller invandringspolitiken så kommer detta inte att ske.
Därmed förstärker man också invandrarfientligheten och motståndet mot massinvandringen.
Det leder i sin tur till att vi kanske får ett nyetablerat riksdagsparti som överskrider tjugoprocentsnivån, ja kanske tom högre.

För hur skall svenska folket kunna acceptera att medan deras söner och döttrar och andra tvingas, ibland flytta 100 mil för ett jobb, i annat fall ryker arbetslöshetsersättningen.
Då tas det ingen hänsyn till om de har gamla föräldrar som sällan får besök eller andra orsaker som borde ge befrielse från att flytta.
Inte bara vi kritiker mot den förda invandringspolitiken måste också fråga hur man kan ge kommuner över 400000 kr för varje ny invandrare som tas emot. Detta sett i förhållande till hur vård, skola, omsorg rustas ned. Men också hur lättvindigt man skär i pensionerna för människor som slitit hela sitt liv.
Att då inte kräva att alla invandrare skall flytta dit det finns arbete är ett hån som bara kan få ett resultat – ett nytt tjugoprocentsparti och ökat motstånd mot invandring.
Olle Ljungbeck, Gävle

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook