JAAAAA! DE GJORDE DET! Högländarna vann efter tokspänning

Åh så skönt. Äntligen. Tranås AIF är klara för play off 3, Allsvenskan är närmare än på mycket länge.

Det blev sjukt spännande under kvällen på lördagen när Tranås AIF mötte äckligt svåra motståndarna Visby/Roma i avgörande mötet i play off 2.

Det blev en mycket jämn match där TAIF hade ledning länge med 2-1 men V/R vände och ledde med 2-3 en bra bit in i tredje perioden innan TAIF kunde kvittera och ta matchen till förlängning, en lång förlängning.

Först efter mer än 13 minuter kunde TAIF avgöra och vinna med 4-3. Nu är det dags för play off 3 dit också Vimmerby HC kvalificerat sig.

Åtta lag gör upp i play off 3 om fyra platser till kvalserien till Allsvenskan. Play off 3 inleds på tisdag. TAIF inleder på hemmais.