Ishockey

”Jag kände att jag gick framåt när jag fick komma från Nässjö”

Vimmerby HC har fått klart med sin fjärde spelare till nästa säsong. Det handlar om en tidigare Nässjö HC-spelare.

VHC har lånat ut spelare härsan och tvärsan och försöker samtidigt få kontrakt med spelare till nästa säsong.
Den senaste spelaren som skrivit på är 19-årige Anton Carlsson.
Carlsson inledde säsongen utlånad till Nässjö HC men fick återkomma under grundserien och var med och såg till att VHC vann nio raka matcher. Sedan skadades han allvarligt i en axel och måste opereras förra veckan.
Nu väntar spel i Vimmerby HC nästa säsong.
”Det ska bli riktigt kul. Jag kände att jag gick framåt när jag fick komma tillbaka från Nässjö, men tyvärr handlade förra säsongen nästan bara om skador för min del”, säger Anton Carlsson i ett pressmeddelande.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook