"Jag känner mig lurad" – hård förarkritik mot Elit Vetlanda | Höglandsnytt
Speedway

”Jag känner mig lurad” – hård förarkritik mot Elit Vetlanda

Elit Vetlandaföraren Jacob Thorssell har inte fått köra i Vetlandalaget den här säsongen samtidigt som han dock gör succé i Västervik i allsvenskan och i sina engelska och polska lag. Nu har han surnat till rejält på Vetlandaledningen.

”Jag är väldigt besviken på Vetlanda och hur de har byggt laget. Så här lät det inte när jag skrev på, jag känner mig lurad. Det slår hårt mot mig, både ekonomiskt och rent utvecklingsmässigt då Elitserien är ligan där man helst av allt vill köra. Några planer på ett klubbyte har jag inte nu, det är bara att gilla läget och säsongen är lång, det kan hända mycket, säger Thorssell till Västervikstidningen.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook