Jetlaggad Annie Lööf (c) pressad – borde sova under tv-utfrågning

Centerns partiledare är nyss hemkommen från semester i Thailand och kastas direkt in i utfrågning i tv om krisen i partiet.

Partiets senaste kris som skapats av det omdebatterade förslaget till idéprogram är i fokus för Annie Lööf när hon frågas ut i Svt ikväll torsdag.
I Jönköpings län är flera tunga företrädare för partiet och Lantbrukarnas Riksförbund (LRF) starkt emot förslaget (som bl a innebär månggifte, fri invandring och slopad skolplikt), enligt en rad intervjuer med SR Jönköping.
Annie Lööf meddelar att hon och partiledningen kommer lämna förslag till idéprogram i februari. Hon meddelar också via Twitter att hon efter resan från Thailand befinner sig i fel tidszon, hela fem timmar före den svenska. När utfrågningen sker i Svt borde hon egentligen ligga och sova.
”Tur man har reservbatterier att sätta in”, säger Annie Lööf på Twitter.

[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

One Comment

  1. Så otroligt klantigt av Lööf. Vad hade hon räknat med? Att ingen skulle reagera på idéprogrammet. Det blir nog mycket tid till att sova när valkampanjen är slut. Eller varför inte redan nu? Ingen orkar lyssna på centern längre.

Kommentarer avstängda