Växjö

Jimmie Åkesson får inte komma – företag säger nej


[adrotate banner=”27″]
Sd-ledaren Jimmie Åkessons Sverigeturné till arbetsplatser kantas av protester och rabalder. Nu säger ett företag i Växjö nej till besök från sd-ledaren.

En fönstertillverkare i Växjö skulle ursprungligen ha fått besök idag tisdag men avbokar nu besöket, just p g a uppståndelsen kring arbetsplatsturnén.
”Det blir helt enkelt för negativt med all publicering kring det här. Jag lägger inga politiska värderingar i det”, säger bolagets vd till SR Kronoberg.
Bolaget hade annars velat visa upp sig som ett bra exempel på integration eftersom en fjärdedel av antalet anställda kommer från andra länder.

[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

4 Comments

 1. Jimmy Åkesson skulle aldrig uttala sig rasistisk det har du helt rätt i , det skulle förstöra hela den illusion av partiet som han och hans ungdomskamrater bygger upp. Värdegrunden är dock densamma, att det är skillnad på folk och folk, vi och dem. Punkt

  1. Det får man gärna tycka och tänka. Som många ofta framför så lever vi i en demokrati med yttrandefrihet och kan man ha en saklig och trevlig diskussion så är det inget konstigt med det.
   Så länge man inte gör skillnad på vilket ursprung personerna har. Precis som kön och ålder så kan ursprung aldrig vara en ensam orsak till att man exempelvis är bidragstagare. Det finns en mängd andra olika variabler som är orsak till det.
   Ur den aspekten så kan man inte göra skillnad på folk och folk.
   Vad är det som gör att jag är mer värd än en människa på flykt från krig, tortyr, våldtäkter, svält?

Kommentarer avstängda