Jönköpings län

Jimmie Åkesson (sd) sjukskriven – har gått in i väggen


[adrotate banner=”27″]
Sd-ledaren Jimmie Åkesson som sitter i riksdagen på mandat från Jönköpings län har sjukskrivit sig p g a s k utmattningssyndrom.

Det är oklart om och när Åkesson kommer tillbaka till politiken. Han är sjukskriven på obestämd tid men åtminstone till slutet av november.
”Nu när valet är över har jag getts möjlighet att landa och känna efter. Det känns inte riktigt så bra som det borde göra efter en sådan succé. Tvärtom, jag mår dåligt. Antingen kör jag på som vanligt, med stor risk för att gå sönder på riktigt inom en inte alltför avlägsen framtid. Eller så försöker jag gå till botten med mig själv, städa upp mitt inre och hitta verktyg för att komma vidare”, säger Jimmie Åkesson i ett öppet brev.

Partiet ska nu ta fram en ersättare.

[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook