Jimmie Åkesson (sd) ställer in besök i Forserum | Höglandsnytt
Nässjö Nyheter

Jimmie Åkesson (sd) ställer in besök i Forserum

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson kommer till Forserum idag tisdag, tvärtemot Nässjös kommunalråds önskan, men däremot ställs besöket hos den somaliska föreningen in. Detta eftersom ”kommunen deklarerat Åkessons besök som icke önskvärt”, meddelar partiet.

På sitt numer kontroversiella besök under för- och eftermiddag träffar Jimmie Åkesson istället Höglandspolisen och den lokala sd-avdelningen. Enligt ett pressmeddelande vill Åkesson också träffa Forserumsbor som inte är nöjda med senaste tidens ”massmediala bild” av Forserum.
Händelserna i Forserum har rönt enorm massmedial uppmärksamhet den senaste tiden. Vår erfarenhet är dock att sanningen sällan är så svartvit som medierna vill göra gällande vilket också är bakgrunden till att jag önskar besöka orten”, säger Jimmie Åkesson i pressmeddelandet.

Besöket i Forserum åtföljs av en debattartikel i Svenska Dagbladet där Jimmie Åkesson tar avstånd från de misstänkta trakasserierna mot etniska somalier i Forserum och samtidigt kritiserar den ”mediala dramaturgin”.
”I fallet Forserum har debatten gått fullständigt överstyr”, skriver Jimmie Åkesson.

[adrotate banner=”6″]
[adrotate banner=”7″]
[adrotate banner=”23″]
[adrotate banner=”34″]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

One Comment

Kommentarer avstängda