Debatt Opinion

Jönköpings tingsrätt borde varnas: ”Djurplågeri lika allvarligt som att plåga människor”

Jönköping tingsrätt dömde djurplågare till enbart böter. Detta tycker jag är helt oacceptabelt!”, skriver en Nässjöbo på Höglandsnytt Debatt.

[adrotate banner=”53″]

”Jag tycker att de som blev åtalad skall dömas till minst två års fängelse för brottet. Göta hovrätten borde ge hårdare straff!

Hur skulle domaren i Jönköpings tingsrätt känna om han blev plågad av sin fru/man?? Jag tror inte att domaren skulle se sin partner fri i samhället då.

Jag tycker att man borde tänka på att djurplågeri borde ses som om man skulle plåga människor!! Lika allvarligt enligt mig.”

Nässjöbo

[adrotate banner=”6″]

 

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

2 Comments

  1. Den som inte äter kött har all rätt! De djur som ”tillverkas” enkom för vår matindustri lever i ren misär oftast och bara de långa plågsamma transporterna till slakterierna vore ett straff för vilken mördare som helst. Sen kan de stå i ett dygn ihopträngda o skrämda innan de ska slaktas på löpande band. Visst är det fruktansvärt och ett stort brott man gör när man plågar ett djur för man inte ”orkar” med det mer….men frägan är större….för alla vi som äter kött, ägg, ost, dricker mjölk osv plågar djur varje dag! Men jag håller med om att det ska vara ett strängare straff för denna djurmisshandlare!!!

Kommentarer avstängda