Höglandet

Just nu: SD fäller regeringens budget


[adrotate banner=”27″]
Sverigedemokraterna meddelade vid 16:50-tiden idag tisdag på en presskonferens att man tänker rösta på Alliansens budgetförslag och därmed fäller man regeringens budget.

En regeringskris med nyval som följd kan bli konsekvensen av SDs beslut.
SD menar att statsminister Löfven (s) inte förhandlat med SD och därmed får ta konsekvenserna.

[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

3 Comments

 1. Det är väl helt klart att Löfven fäller sig själv, genom att inte vilja prata/förhandla med SD, det tre största paret i risdagen!

  1. Synt att gunnars parti inte ens vet definitionen om demokrati Klagade t.ex sossarna med 30 % av rösterna att ingen förhandlade med dom efter förra valet eller moderaterna nu? Gunnar tillhör ett parti med facistiska rötter planterad i brun jord så ordet demokrai ska han inte ens nämna

   1. Märkligt resonemang. I en demokrati behöver man en majoritet för att styra, har man inte det, då måste man söka samarbete.

    Löfven lutade sig så kraftigt mot vänstern och bröt så många överenskommelser, att han gjorde sig omöjlig hos alliansen, samtidigt som han vägrade söka stöd hos SD. Löfven har visat att han inte hade den förhandlingskompetens och erfarenhet som krävdes för att kunna verka som statsminister.

    Det finns inget belägg för att beskylla SD för att ha fascistiska rötter, enligt forskare(akademiker). Dock har ett parti som S ett förflutet med rashygien i sin ideologi, och vars beslut förstört och skadat tusentals människors liv för alltid.

Kommentarer avstängda