Jönköping Jönköpings län Sävsjö Småland

KAOS på vägarna i natt – många till sjukhus

Flera personer måste föras till sjukhus efter olyckor på vägarna i Jönköpings län under söndagskvällen och natten till måndag. Därtill rapporterades om flera vägar som blockerats av lastbilar.

Klockan 1803 inkom larm om en personbil som kört i diket på Hällstorpsvägen i Jönköpings kommun. Två drabbade har förts till sjukhus.

En trafikolycka inträffade vid 1745-tiden i norrgående körriktning på E4an i höjd med avfart 79 vid Ljungby där en personbil kolliderade med en lastbil. Ingen ska ha skadats.

Kl 18:43 larmades räddningstjänst, ambulans och polis till E4an strax norr om Huskvarna i södergående riktning med anledning av en trafikolycka där en personbil och en lastbil kolliderat. Inga personer ska ha skadats men långa köer uppstod.

Kl 19:04 larmades räddningstjänst, ambulans och polis till E4an i höjd med Österängen efter en trafikolycka i södergående riktning där en personbil voltat av vägen. Två personer kördes med ambulans till sjukhus.

En olycka inträffade på lv 127 mellan Värnamo och Vrigstad vid 21-tiden när en bilförare körde av vägen. Inga uppgifter om personskador.

Vid 22-tiden körde en bilförare in i mitträcket på E4an strax söder om korsningen med lv 133 vid Gränna. Bilen fastnade i mitträcket.

Vid 2230-tiden körde en buss av vägen på rv 47 norr om Mullsjö.

Ett par lastbilsolyckor inträffade på rv 40 kring Ulricehamn vid 2030-tiden på kvällen och vägen måste stängas av på två platser under ca 30 minuters tid. Redan vid 18-tiden på kvällen hade en olycka inträffat mellan Ulricehamn och länsgränsen.

På E22an strax norr om Oskarshamn körde en bilförare av vägen vid 1915-tiden och måste föras till sjukhus.

Lastbilar blockerade delar av E4an norr om Huskvarna, rv 26/47 kring Mullsjö, rv 27 mellan Anderstorp och Värnamo under kvällen och natten med bitvis mycket svåra framkomlighetsproblem för övrig trafik.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook