KATASTROF – både Nässjö FF och Myresjö/Vetlanda förlorade, igen

Torsdagens omgång i div 3 NÖ var omgången när Nässjö FF och Myresjö/Vetlanda skulle ta revansch för de senaste omgångarnas förluster och tappade poäng. Så blev det inte, långt därifrån.

Myresjö/Vetlanda bjöd hemmapubliken på Vitalavallen på ett riktigt praktfiasko mot Högsby IK.
HIK tog ledningen i slutet av första halvlek. I andra halvlek kom tre mål på kort tid och matchen slutade 0-4. M/V har nu rasat från serieledning till femte plats.

Nässjö FF tog emot Värnamo Södra på Skogsvallen och tog ledningen efter en knapp kvart men Värnamo kvitterade och tog också ledningen senare i första halvlek. Med kvarten kvar av matchen var ställningen 2-4 till Värnamo. Nässjö reducerad med knappt tio minuter kvar men kom inte närmare. 3-4 (2-2) till slut.