Debatt Opinion

Kjell- Egon Strandh (c) en verklig tillgång för politiken!

Väljarna måste vara väldigt besvikna över att Kjell-Egon Strandh ( c )  inte fått någon ännu mera framstående position inom Vetlandas politiska verksamhet. Han kan allt, vet allt och gör alltid allting rätt.

Vi andra känner oss därför underlägsna trots alla våra värdefulla kontakter med människor, personal och vårdtagare som på samma sätt som vi bävar över alla ”klarsynta slutsatser” som presteras från Strandhs mun och penna.

Du har rätt i en sak: Jag läste inte svenska i Lund då mitt samhällsintresse mera var kopplat till statskunskap, företagsekonomi samt kommunal ekonomi och planering. Ett villkor för att klara examen var som alla andra med undantag av just Kjell- Egon Strandh, förstått naturligtvis att kunna läsa de skrivna orden oavsett om det var svenska eller ibland engelska.

De i dina ögon ”bristfälliga kunskaper” som jag förvärvat har jag därefter parat med praktiska erfarenheter inom ett flertal kommunala förvaltningar , bl a socialförvaltningens verksamhet.

Detta lilla är vad jag med ödmjukhet kan luta mig tillbaka på. Jag följer emellertid alla de skräckexempel som uppdagats inom den privata vården och omsorgen runt om i Sverige och har av personal vid Caremas äldreboende i Vetlanda fått en diger lista över sådant som ej fungerar tillfredsställande och som borde rättas till innan du fortsätter ditt försvar av tecknat kristallklart avtal. Jag är trots min begränsade intelligens beredd att försvara de äldres rättigheter till värdiga liv.

Min uppfattning är således att detta är mycket viktigare än alla meningslösa och teoretiska floskler som centerns Kjell- Egon Strandh fortsatt ägnar sig åt.

Jan Johansson , partiledare Vetlanda Framåtanda

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook