KLART i NATT: Stefan är Eksjös nye storhjälte

I en hängmatch i 19e omgången av Höglandsfemman spelade IF Eksjö hemma mot Norrahammars GIS på sena kvällen på måndagen.

IF Eksjö är fortfarande med i kampen om sista kvalplatsen men fick svårt mot bottenlaget N-GIS som tog ledningen efter blott drygt tio minuters spel.

Till slut blev det dock vinst med 2-1 men först efter att Norrhammar drabbats av utvisning i andra halvlek och IF Eksjö kunnat sätta 2-1 i 80e minuten. Stefan Kling blev stor matchhjälte när gjorde Eksjös andra mål.

Matchen blev tuff med hela sex varningar och en utvisas spelare. IF Eksjö är nu bara en poäng efter Stensjöns IF på tredje plats. Vinsten innebar också att Norrahammar är kvar på nedflyttningsplats och Sävsjö FF och Bälaryd/Lommaryd kan andas ut lite grann.