KLART: Nässjö FF vann seriefinalen – mycket nära div 2

NU ÄR DET FEST. Nässjö FF vann lördagens match och är nu mycket nära att ta hem seriesegern i div 3.

Nässjö FF spelade seriefinal mot AFK Linköping hemma på Skogsvallen i Nässjö under eftermiddagen på lördagen

Två mål (Mladenovic och Ramirez) på blott fem minuters spel i mitten av första halvlek avgjorde matchen.
En kvart in i andra halvleken fick AFK en guldchans men missade öppet mål. En stund senare kom dock kvitteringen till 2-1.

Precis efter att NFF drabbats av en varning med dryga kvarten kvar fick Nässjö FF in 3-1, ett mål som tillskrevs Mladenovic.
Men matchen var inte över. I 89e minuten gjorde AFK 3-2 och direkt därefter gjorde Nässjö FF sitt tredje byte.

AFK fortsatte att pressa på hårt och i 91a minuten kom en ribbträff. Avblåsningen dröjde en evighet tyckte hemmapubliken men till slut kom slutsignalen. Seger 3-2.

Samtidigt vann dock Myresjö/Vetlanda med 2-1 till slut över Värnamo Södra och i sista omgången avgörs vilket av lagen som tar hem segern.

Nässjö FF möter Värnamo Södra på bortaplan och M/V åker till Högsby IK för match.