Ekonomi Jönköping Jönköpings län Småland Vetlanda Vimmerby

KLART: Vetlandaföretag är Sveriges bästa arbetsgivare


I årets lista över Sveriges Bästa Arbetsgivare 2017 kammade Vetlandagrundade och Jönköpingsbaserade konsultbolaget Consid hem första platsen som bästa arbetsgivaren inom IT och digital transformation och en andra plats över samtliga bolag i Sverige.

I undersökningen Sveriges Bästa Arbetsgivare betygsätter medarbetarna själva sina nuvarande arbetsgivare utifrån intern identitet, nöjdhet och vilja att rekommendera sin arbetsgivare, samt intresse för att byta jobb.

Det är Universum som ligger bakom undersökningen, vilka syftar till att hjälpa talanger över hela världen att hitta sin framtida drömarbetsgivare. Med hjälp av resultaten från granskningar understödjer Universum även arbetsgivaren att positionera sig rätt för att attrahera och behålla talanger på lång sikt.

– Grunden till ett trovärdigt Employer Brand ligger i att man har en stark och tydlig kultur som medarbetarna lever. Genom att skapa en bra miljö för medarbetarna ges arbetsgivaren möjlighet att behålla och attrahera rätt talang, vilket i förlängningen bygger ett starkt och trovärdigt arbetsgivarvarumärke, säger Claes Peyron, Managing Director Nordics, Universum, i ett pressmeddelande.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook