Nyheter

Knark, misshandel, brand dygnets summa

Polisnatten i Jönköpings län och Höglandet var tämligen varierande. I Vetlanda togs en narkotikapåverkad 29-årig kvinna omhand och fördes till polishuset i Eksjö för provtagning. Hon var en av elva i länet som togs om hnd för fylla eller stök.

I Jönköping stoppades en bil med två 20-åriga män, som båda visade tecken på att vara drogade. Föraren är misstänkt för drograttfylla. I anslutning till bilen hittade man också preparat, som man misstänker var narkotika. Fyndet tas i beslag.

I Habo utsattes under natten en man för grov misshandel av flera personer. Han fördes till Ryhov med ambulans för vård. I Jönköping hittade en polispatrull vid halvfyratiden på lördagsmorgonen en blodig man gående i anslutning till Barnarpsgatan. Han hade misshandlats av flera män med bl a tillhyggen.

I Kärda, en bit utanför Värnamo, började en ladugårdsbyggnad brinna vid 22-tiden. Byggnaden används som uppställningsplats för husvagnar. Grannar larmade om branden. Ladugården blev totalörstörd. Hur branden uppstått är oklart – ekniska undersökning ska genomföras när brandresterna svalnat under lördagen.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook