Jönköping

Krock på rv 40 – en person fastklämd

En trafikolycka med ett par personbilar inblandade inträffade under sena onsdagseftermiddagen på rv 40 i Jönköping. EN person klämdes fast och måste klippas loss samtidigt som vägen stängdes av.
UPPDATERAD: 1600, 1603, 1637, 1703, 2140

Olyckan inträffade när två personbilsförare krockade med varandra i närheten av Ryhov och Eurostop i riktning västerut. Räddningstjänst, polis och ambulans larmades till olycksplatsen.

Följden blev långa köer för övrig trafik. Olyckan inträffade vid 1550-tiden och vägen måste vid 16-tiden stängas av. Framåt 1630-tiden var vägen öppen igen men med framkomlighetsproblem
Minst en person skadades och klämdes fast i bilen. Räddningstjänsten måste klippa upp taket på bilen för att få loss personen.

Den fastklämda personen fördes med ambulans till sjukhus. Det fanns, enligt polisens uppgifter, inga rapporter om att den drabbade blivit allvarligt trots att ha varit fastklämd. Polisen har kört ytterligare en person till sjukhus för kontroll.

Båda männen var lindrigt skadade och kunder under kvällen återvända hem från sjukhuset, enligt uppgifter från akuten på Ryhov.
Strax innan kl 17 var rv 40 öppen helt igen för trafik.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook