KROSSARNA – Dramatisk avslutning när HA74 vann igen

Det kanske går. HA74 kan vara på väg att hålla sig kvar i hockeyettan. Under kvällen på söndagen kom tredje segern i kvalserien.

HA74 mötte svåra motståndarna Mörrums Gois hemma i Sävsjö ishall och inledde övertygande med att göra mål i numerärt underläge.

Mörrum kvitterade i slutet av första perioden som följdes av en mållös andra period. I tredje perioden utnyttjade HA74 en fyraminutersutvisning på en Mörrumsspelare att göra mål.

Kristian Frisk satte 2-1 och blev matchhjälte. Mörrum gav sig dock inte utan tog timeout och tog ut målvakten i slutminuterna för att pressa på för en kvittering men det gick inte.

HA74 kvar på tredje plats i serien men på lika många poäng som Mörrum och två poäng efter serieledande Kalmar HC.