Kvällens hjältar: Nässjö HC

[adrotate banner=”28″]
Nässjö HC lyckades på hemmaplan ikväll söndag med det som nästan varit omöjligt under säsongen. De slog HC Dalen efter en chockvändning i tredje perioden.

HC Dalen har bara en förlust på ordinarie tid den här säsongen, ytterligare två förluster har kommit efter förlängning och straffläggning.
Ikväll söndag ledde HC Dalen planenligt med 1-3 när tredje perioden satte igång.
Då nästan direkt efter nedsläpp passade Fredrik Engdahl till Emil Lundqvist som satte 2-3. Direkt efter nedsläpp efter målet passade Fredrik Engdahl igen. Den här gången till Pelle Tarenius som satte 3-3.
Resultatet stod sig även efter förlängningen.
I straffläggningen blev målskyttarna Fredrik Engdahl, Pelle Tarenius och Jens Williamsson matchhjältar liksom målvakten Arvid Ljung när han räddade en straff.
Kampen mot Ulricehamn om sista playoffplatsen fortsätter. Ulricehamn mötte bottenlaget Skara på bortaplan och låg överraskande under med 3-2 i andra perioden men lyckades till slut vinna med 3-4. 10 poäng skiljer ned till Nässjö som har en match mindre spelad. Nässjö HC har fyra matcher kvar och en liten liten chans till playoffplats men då får Ulricehamn bara ta två poäng på sina tre kvarvarande matcher.