Jönköpings län Nyheter

Kvinna kom inte hem – hittad mördad i natt

Polisen utreder misstankar om mord efter att en kvinna hittats död under sena kvällen på tisdagen i ett motionsområde vid skidstadion i Ulricehamn.

Polis larmades kl 18.40 efter att en kvinna inte kommit hem till sin bostad. Kvinnan hade meddelat att hon skulle vara hemma någon gång mellan kl 16 och kl 17 men hon återkom aldrig till bostaden.

Anhöriga lämnade uppgifter om att kvinnan troligen befunnit sig vid motionsområdet kring skidstadion i sydöstra Ulricehamn. När polis kom till området hittade de kvinnans bil. Anhöriga hade själva sökt i området men inte hittat kvinnan, hon hade inte heller svarat på telefon.

Polisen inledde en sökinsats i området och hittade vid ett motionsspår ett par glasögon som troligen tillhör den försvunna kvinnan.

Kl 20.53 hittades den eftersökta kvinnan avliden. Hon hittades i skogsområdet intill motionsspåret. Omständigheter på fyndplatsen gör att polisen misstänker att kvinnan kan ha blivit utsatt för brott.

Teknisk undersökning pågår. Polis med hund söker även i omgivningarna för fyndplatsen efter ytterligare spår. Förundersökning med rubricering mord har inletts. Kvinnan var hemmahörande i Ulricehamn. Anhöriga blev underrättade under natten och morgonen.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook