Nyheter Vetlanda

Lindell (c) röstar ja men kämpar mot datalagringsdirektivet

”Vi kommer att fortsätta vårt arbete med att sätta stopp för förslag som hotar den personliga integriteten, där vi har möjlighet att påverka. I detta fall står den fortsatta kampen i Bryssel.” Det skriver riksdagsledamoten Göran Lindell (c) på Höglandsnytt Debatt på tal om att riksdagen idag onsdag med största sannolikhet antar EU:s datalagringsdirektiv. Centerpartiet kommer dock att rösta ja till antagandet. Läs mer på Höglandsnytt Debatt.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

2 Comments

  1. Jojo, skyll på Bryssel! Det fanns INGA tvång att under hemlighetsmakeri rösta ja till ACTA, och nu till ökad kontroll. Städa framför egen dörr innan ni ger er på mastodont-Bryssel.

  2. Sebastian, du har så rätt. Lindell är typisk centerpartist som vacklar än hit och än dit och skyller mer än gärna på andra. Nu ska vi hoppas att hans sejour i riksdagen inte blir så lång. Centern saknar som bekant en egen politik och är förhoppningsvis uppslukade vid nästa val. Som alla kunnat notera har inte Lindell av egen kraft skrivit sin debattartikel. Han leker politiker i skuggan av annan. Det viktigaste är tydligen att genom inlägget visa sig på styva linan men den är riktigt slak!
    Leif

Kommentarer avstängda