Nässjö

Lunch i Nässjö – misshandel på restaurang


[adrotate banner=”28″]
Två män som var bekanta med varandra råkade i bråk med varandra på en restaurang i Nässjö vid sen lunchtid i fredags.

Bråket ska ha slutat med att den ene mannen kastat ett föremål på den andre och dessutom utdelat ett antal slag. Brottsoffret måste uppsöka läkare.
Den misstänkte mannen måste också till läkare senare på fredagen eftersom han på en offentlig lokal i Nässjö ska ha blivit slagen med ett tillhygge av, enligt polisen, en okänd man.
[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

4 Comments

  1. Förvånad?

    Nej, man vågar snart inte gå ut /ta en promenad/ i Nässjö tätort. Staden kallas inte för inte Sveriges Chicago. I stark tävlan med Södertälje. Vad gör polis och kommun? Inget och återigen INGET! Jo, man fyller staden med **********!

    1. Då är jag inte ensam om att vara otrygg. Jag letar lägenhet utanför Nässjö just av den anledningen. Det händer för mycket. Droger, våld, rattfylleri är vardagsmat i Nässjö, men det är inte okej med mig. Jag tänker inte vänta på att det blir min tur.

  2. Är ni alvarliga har bott i nässjö hela mitt liv och har vid ett mycket få tillfällen hamnat i bråk.Och dom gångerna jag gjort det så har det varit med svenskar.

Kommentarer avstängda