Mäktig avslutning av HA74 – men var är publiken?

HA74 spelade hemma i Sävsjö ishall mot Vimmerby HC i lokalderbyt i hockeyettan under kvällen på lördagen.

HA74 inledde med att ta ledningen i första perioden men drog sedan på sig utvisningar och VHC ledde med 1-2 inför andra perioden som inleddes med stor Vimmerbydominans.

Mot slutet kunde dock HA74 reducera och ställningen var 2-4 inför tredje perioden som blev jämnare. Med 7,5 minut kvar reducerade HA74 igen och pressade på för en kvittering.

Med drygt en minut kvar tog HA74 ut målvakten men det hjälpte inte. Ny förlust för HA74 inför drygt 450 åskådare (färre än Höglandsderbyna i hockeytrean).

3-4 till slut och eftersom Grästorp vann över Tyringe är HA74 tillbaka på sista plats men det är bara två poäng upp till 10e plats.