Målfest när Boro/VHC vann toppmötet

[adrotate banner=”28″]
Det blev hela 14 mål när Boro/VHC tog emot Tibro IK hemma i Borohallen ikväll onsdag. Boro/VHC stod för 8 av målen och vann.

Boro/VHC kom till match ikväll utan Nestor Lögdal och Thobias Josefsson som båda är skadade. Boro/VHC hade också en tung förlust i baken mot HC Dalen. Tibro IK var obesegrade.
Det verkade inte röra Borospelarna som efter 17 minuter ledde med 3-0.
Målfesten tog fart i andra perioden där Tibro IK till slut kunde gå till paus efter att ha kvitterat till 5-5.
Tredje perioden blev Boros där Pelle Condrup fick in viktiga 7-5 efter fem minuters spel.
Tibro IK reducerade ytterligare en gång och med bara 1,5 minuter kvar åkte Henrik Gustavsson i Boro ut för hög klubba. Tibro tog ut målvakten och försökte få in en kvittering i spel 6 mot 4 men det blev istället Juho Autio som fick avsluta Boros målfest i tom bur.
Boro/VHC och Tibro IK har nu lika många poäng i serien på 2a och 3e plats.