Man slog kvinna och barn | Höglandsnytt
Nässjö Nyheter

Man slog kvinna och barn

En Nässjöbo i 35-årsåldern misstänks för att på påskdagen ha misshandlat en kvinna och hennes två barn i deras bostad i centrala Nässjö. Kvinnan ska ha blivit slagen med knytnävar och den tonårige sonen likaså. Den minderåriga dottern ska ha blivit knuffad.

Polisen kom till bostaden efter att någon slagit larm om att det pågick ett bråk. Misshandeln ska ha inträffat strax innan lunchtid på påskdagen. Mannen greps inte av polisen. Ingen måste föras till sjukhus för vård.
[adrotate banner=”6″]
[adrotate banner=”7″]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

5 Comments

 1. så man ”okeyar” en misshandel på kvinna + barn…. han skukle häktas omgående!!! barn +kvinna får ”men” för livet….. vart är vi på väg i detta samhället!!!

  1. Nej, Han skulle inte alls häktas omgående. Du skulle istället ta och lära dig lite mer om rättssystemet fungerar.

   1. Skribent

    Stämmer Stoffe. Uppgifterna från polisen utgår från polisanmälan. En brottsutredning kan ge ett annat resultat än vad polisanmälan säger.
    För häktning krävs misstanke om brott som kan ge mer än ett år i fängelse. Häktning kan också begäras om det finns risk för att den misstänkte till exempel tänker försvinna eller tänker undanröja bevis. Läs mer på http://www.aklagare.se/settings/Ordlista/Haktning/

 2. Ja för att bli häktad så krävs det att brottet är så pass grovt att det kan ge mer än ett års fängelse eller att andra försvårande omständigheter föreligger som flyktfara eller fortsatt brottslig verksamhet t.ex övergrepp i rättsak (otillåten påverkan av vittnen) och en hel del sådant. MEN för att anhålla en person, till det krävs inget av dessa ovan angivna skälen, utan är en skydds och utredningsteknisk åtgärd. Först då den enl lag maximerade tiden för anhållandet håller på att ta slut, så kan det bli om åklagare anser så. nödvändigt med en häktningsförhandling som sker i domstol. DÄRFÖR ANSER JAG att inga hinder förelegat i detta specifika fall som skulle kunnat hindra ett ingripande och ett anhållande av den misshandlande mannen

  1. Skribent

   Bara polis och de direkt inblandade vet vad som verkligen hände. Därför är det svårt att uttala sig om vilka rättsliga åtgärder som var tillbörliga.

Kommentarer avstängda