Eksjö

Mariannelundsolycka – en person vårdas på sjukhus

En trafikolycka inträffade på lv 129 under onsdagseftermiddagen mellan Mariannelund och Lönneberga. En person måste föras till sjukhus.

UPPDATERAD: 1551, 1554, 1629, 1646, 2138

Olyckan inträffade vid 1520-tiden på eftermiddagen strax sydöst om Mariannelund i närheten av järnvägsövergången vid Emarp.

Det ska röra sig om en singelolycka med personbil. Flera ambulanser har larmats till platsen liksom polis från Eksjö och räddningstjänst för bärgnings- och räddningsarbete. En person ska inte kunna ta sig ut på egen hand efter olyckan.

Begränsad framkomlighet rådde för övrig trafik men vägen måste inte stängas av eftersom bilföraren hamnat flera meter ut i terrängen med bilen.

Den drabbade var inte fastklämd men kördes med ambulans till Eksjö. Personen hade drabbats av smärtor i rygg och nacke. Identiteten på personen är ännu inte känd, uppger polisen vid 1635-tiden.

Räddningsstyrka från Eksjö samt Mariannelund och polis och ambulans larmades till platsen. Bilen bärgades från platsen.

En man konstaterades på sjukhus vara lindrigt skadad och kunde efter behandling på Höglandssjukhuset under kvällen återgå till hemmet, enligt uppgifter från akuten vid 2130-tiden.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook