Nyheter

Maskerad man rånade spelbutik i Eksjö

Spelbutiken på S Storgatan i Eksjö rånades strax efter klockan 15 på måndagen – larmet kom in till polisen klockan 15.18. Enligt tillgängliga uppgifter var det en maskerad, ensam gärningsman, som tvang kassörskan att öppna kassalådan.

Enligt uppgift var inte mannen, cirka 180 cm lång, beväpnad – han visade i varje fall inte något vapen eller tillhygge. Kassörskan var för ögonblicket ensam i butik. Han hotade henne med ord och visade med händerna vad som skulle kunna hända om hon inte gav honom alla pengar som fanns i kassan.

Hon öppnade lådan och mannen rafsade till sig vad han kunde komma över – han hade så bråttom att han tappade några sedlar inne i butiken. Sen försvann han ut genom en bakdörr.

Polisen har ännu inte lämnat ut några uppgifter om mannens ålder eller signalement i övrigt. Man spärrade snabbt av det närmaste området kring spelbutiken och inledde förhör med personer som vid råntillfället befunnit sig i närheten av den ute på gatan.

Under eftermiddagen fick man fram sådana uppgifter att intresset koncentrerades till en bil med vilken den misstänkte rånaren skulle ha försvunnit. Enligt uppgift  är fordonet registrerat på en ägare som bor i ett angränsande län.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook