Maskerade demonstranter kastade sten och glas på polisen | Höglandsnytt

Maskerade demonstranter kastade sten och glas på polisen

Motståndare till 1amajmarscherande högerextrema svenskarnas parti ska ha kastat sten och glas på polisen i Jönköping idag.
Det är klart sedan tidigare att en stor grupp till stor del maskerade demonstranter vill stoppa de högerextremas tåg genom de västra delarna av centrala Jönköping.
Polisen ska dock ha lugnat ner läget och ridande poliser till stor del skött ordningen.

[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

3 Comments

  1. Oavsett vad man anser om svenskarnas parti borde det även för extremvänstern vara en självklarhet att värna demokrati och åsiktsfrihet i det här landet.

  2. Vänstern visar sitt rätta ansikte. Eller rättare sagt inte visar sitt ansikte eftersom dom maskerar sig. Vill väl inte att mamma och pappa ska se hur deras barn beter sig. Vem har gett er rätt att använda våld för att folk inte tycker som ni. Ni är en skam för samhället.

    Har lättare att ta att en person har extrema åsikter än att bruka våld för att få sin vilja igenom.

  3. När en organisation, oavsett budskap eller politisk tillhörighet, vill demonstrera fredligt och under ordnade former ska de få möjlighet att göra det ostört. Så länge budskapet inte strider mot svensk lag ska de ha samma rätt som alla andra att synas och höras. När man som de fega individer som maskerar sig, tar till våld eller på annat sätt beter sig på ett sätt som förhindrar demonstrationen så får de nog räkna med att folk istället lyssnar på vad demonstranterna vill säja. Afa och andra gör bort sig med sin maskering och stenkastning.

Kommentarer avstängda