Midsommarvåldet i natt | Höglandsnytt
Nyheter Småland

Midsommarvåldet i natt

Midsommarnatten till lördagen blev en våldsam och olycksdrabbade historia runt om i landet även om det allmänt sett ska ha gått relativt lugnt till väga.
UPPDATERAD: 0700, 0855

I Fågelfors sydöst om Virserum brann en pelletsfabrik. I Rottne söder om Ramkvilla föll en pojke från en epa-traktor.

En man vådasköt sin kamrat när de skulle provskjuta ett hagelgevär i Österåker i Södermanland. Offret fick svåra skador i ett ben.

I Söderhamn, Hälsingland blev en man knivhuggen och två personer greps för grov misshandel.

Fyra personer skadades, av dem två allvarligt, när de slungades ut ur en bil vd en olycka på Lundbyleden i Göteborg. Också i Göteborg, ramlade en man ner från en kaj och höll på att drunkna men räddades ur vattnet av dykare från räddningstjänsten.

I stadsdelen Norra Biskopsgården i Göteborg knivskars en man, fallet rubriceras som mordförsök. I stadsdelen Herrgården i Malmö avlossade någon ett skjutvapen mot en lägenhet, ingen skadades.

I södra Lapplandsfjällen i Sorsele kommun blev en kvinna nödställd en halvmil från närmaste väg och måste räddas med båt och ambulans till sjukvård i Storuman strax innan midnatt.

En pojke blev knivrånad av två män i stadsdelen Rågsved i södra Stockholm.
En man vårdades på sjukhus under natten efter att ha blivit misshandlad av en annan man i Sölvesborg, den misstänkte jagas av polis.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook