Nässjö Nyheter

Minister ville se basket – smet tidigt från Nässjö

Infrastrukturminister Catharina Elmsäter Svärd (m) var med och invigde Aktiestinsens Rallareskola igår fredag. Men hon stack tidigare än andra dignitärer. Orsaken lär vara en basketmatch i Södertälje.

Catharina Elmsäter Svärd är en ivrig supporter av sin hemstads basketlag.
Hela ceremonin i Nässjö igår måste läggas om därför att hon hade bråttom hem och skulle med tretåget till Stockholm. Hon lämnade därför också ceremonin mitt under intervjun med Lennart ”Aktiestinsen” Israelsson vars pengar gjort Rallareskolan möjlig.
Men det var inga avgörande beslut för Sveriges framtid som väntade ministern utan en hemmamatch med Södertäljes basketlag.

[adrotate banner=”6″]
[adrotate banner=”7″]
[adrotate banner=”23″]

 

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

4 Comments

 1. Hej på er. Detta låter som frågan om glaset- är det halvtomt eller halvfullt?
  Egentligen hade jag från början Ingen möjlighet att vara med alls. Skulle ha varit i FNs generalförsamling och prata trafiksäkerhet, men det ändrades till annat datum. Då passade jag på att hinna ner till Nässjö och vara med. Något jag också ville och såg som angeläget. Vad jag förstått har inte programmet ändrats för att jag åkte ngt tidigare, det var möjligtvis en del av det efterföljande minglet jag ej var kvar på.

  Inte heller tänker jag ges dåligt samvete för att jag en fredagskväll med familjen hejar fram stans basketlag i SM-final.
  Mvh Cathis Elmsäter Svärd
  Infrastrukturminister

 2. Tack för ditt förtydligande.
  Synd bara att det kom smolk i det detta glas.
  För oss på Höglandet är Höglandets och Sveriges framtid viktigare än en basketmatch.

Kommentarer avstängda