Debatt

Moderaternas absurda politik


[adrotate banner=”27″]
”Man underskattar folkets intelligens liksom människors förmåga att bilda egna analyser av den moderatledda alliansens absurda politik”, skriver Gnosjöpolitikern Kari Parman (s) i ett inlägg på Höglandsnytt Debatt.
[adrotate banner=”27″]
Här om dagen satt jag och läste, i ett gammalt nummer av en rikstäckande dagstidning, och råkade få syn på en artikel i vilket en politiker uttryckte sina farhågor över det egna partiet med orden ”För första gången skäms jag för mitt parti”. Han ifrågasatte partiets människosyn liksom nivån och sakligheten i den förda politiken. Det slog mig när jag ögnade genom raderna att avsaknad av insikter och argument inte på något vis är begränsad till moderaterna i en förort till Stockholm. Även här på landet saknas det bevisligen insikt och argument hos de nya moderaterna.

Man underskattar folkets intelligens liksom människors förmåga att bilda egna analyser av den moderatledda alliansens absurda politik. Gnosjö moderaternas Facebooksida ett lågvattenmärke som tydligt belyser oss om på vilken intellektuell nivå denna
konservativa minoritet i vår kommun befinner sig.

Att det finns sprickor i den styrande minoriteten i kommunen bäddar för en skakig färd ut i en osäker framtid. Men vad som värre är, är att man helt saknar respekt för oppositionen. Genom nedriga kommentarer av typen ”Kalle Anka regering” bekräftas de fördomar som redan slagit rot hos en upplyst allmänhet.

Samtidigt undra man om moderaterna helt saknar egen politik för nästan alla inläggen på sidan handlar om Socialdemokraternas politik. Det fanns visserligen också ett och annat inlägg i vilka man ondgjorde sig över Miljöpartiets politik men vad moderaterna själva vill lyste med sin frånvaro. Undrar vem som är ansvarig utgivare på Gnosjö moderaternas FB-sida.

Kari Parman (s)
Gnosjö

[adrotate banner=”108″]

[adrotate banner=”23″]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook