Jönköping

MORD – Person hittad död i bostadEn person hittades under natten till onsdagen död under oklara omständigheter i en bostad. Polisen har inlett en förundersökning om mord.

Polisen gjorde under natten en undersökning av en bostad i Jönköpings kommun. När polisen tagit sig in i bostaden hittades där en avliden person.

Polisen tillkallade läkare som konstaterade dödsfallet. Polisen inledde därefter rutinmässigt en noggrann undersökning för att ta reda på omständigheterna kring dödsfallet.

”I samband med den undersökningen råder än så länge vissa oklarheter varför polisen har inlett en förundersökning med brottsrubriceringen mord. Den inledande brottsrubriceringen kan komma att ändras varefter utredningen fortskrider”, förklarar polisens presstalesperson, Thomas Agnevik, under förmiddagen.

Polisen har under morgonen arbetet med en kriminalteknisk undersökning på platsen för att få ytterligare klarhet i vad som kan ha hänt. Polisen kommer också att knacka dörr och hålla förhör i den närmaste omgivningen för att samla in ytterligare information från omkringboende. Det finns ännu ingen misstänkt person.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook