Nyheter

MORD – STYCKAD KROPP hittad i skogen

Vice chefsåklagare Stefan Creutz vid Södertörns åklagarkammare har nu väckt åtal vid Södertörns tingsrätt mot tre personer misstänkta för mord, respektive medhjälp till mord.

Brottet ska ha begåtts i stockholmsförorten Högdalen den 25 oktober 2018. Dessutom åtalas alla tre för brott mot griftefrid. Den person som misstänks för mord åtalas även för bland annat övergrepp i rättssak, misshandel, grovt vapenbrott och narkotikabrott.

Den 23 november 2018 fick polis kännedom om att det ska ha skett ett mord i en lägenhet i Högdalen den 25 oktober 2018. Liket efter den avlidne ska sedan ha styckats och forslats bort från lägenheten.

Polisen konstaterade relativt snabbt att den som påstås vara död inte gick att återfinna och att de sista livstecknen var från den 25 oktober 2018.

I förundersökningen påbörjades spaning och telefonavlyssning mot de tre misstänkta. De greps den 7 december 2018 och har varit frihetsberövade sedan dess.

Kvarlevorna efter den avlidne påträffades den 9 december 2018 i närheten av Flaten i Sköndal i södra Sthlm. Kroppen var då styckad och undersökningar visade att det hade utövats kraftigt våld mot kroppsdelarna.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook