Mordhotade domaren – skandalmatch

Näshults IF spelade på bortaplan i div 5 södra mot Växjölaget Araby IF i lördags.

Näshult vann matchen med 1-4 och ligger på en delad andra plats efter fem omgångar men det var inte resultat som matchen kommer att bli ihågkommen.
Hemmalaget tog ledningen i början av matchen och åkte strax därefter på sin första varning. I slutet av halvleken måste domaren visa ut två Arabyspelare och i början av andra halvlek utvisades en tredje spelare.

Därefter urartade matchen. Arabys spelare och åskådare ska ha mordhotat domaren, stormat planen och slagits med knytnävarna, rapporterar Smålandstidningen.
”Det var helt galet och jag tycker Araby borde kastas ur serien”, säger Näshults tränare David Carlsson till Smålandstidningen.