Höglandet Nässjö Sävsjö Vetlanda

Mycket misshandel på Höglandet – fyra till sjukhus i natt

Nyårsnatten innebar flera fall av misshandel på Höglandet. Fyra personer måste föras till sjukhus efter misshandel i Sävsjö, Forserum och Nässjö.

[adrotate banner=”28″]

 • Strax före kl 01 blev en man misshandlad i centrala Nässjö.
  ”När polisen kom dit var det rörigt och låg bråk i luften”, berättar polisens presstalesman Tommy Thorngren. Både två misstänkta och brottsoffer var kvar på platsen. Mannen hade fått slag som gjort ont.
 • Några minuter senare larmades polisen till ytterligare en misshandel i Nässjö där en man i 20-årsåldern ska ha blivit slagen av flera personer på en plats utomhus. 20-åringen blev skadad och måste troligtvis till sjukhus.
  ”Någon form av läkarvård kommer att behövas”, säger Tommy Thorngren om skadorna.
 • Återigen i Nässjö och strax efter kl 02 blev en man misshandlad av flera personer på en plats utomhus. Här var skadorna så omfattande att en ambulans måste köra mannen till sjukhus. Det finns ännu inga misstänkta.
 • I Forserum efter midnatt blev en man i 20-årsåldern misshandlad av en annan man och måste föras till sjukhus.
 • Polisen larmades strax innan kl 01 till en bostad i Sävsjö där en man blivit misshandlad av ett ännu okänt antal personer.
  ”När patrullen kommer dit är ambulans redan där”, berättar Tommy Thorngren. Sävsjöbon fördes vidare till sjukhus för sina skador men har kunnat förhöras av polis.
 • Vid 01:30-tiden larmades polisen till en festplats i Vetlanda där bråk uppstått. En kvinna i 20-årsåldern ska ha blivit misshandlad.

”Det finns en del att jobba på under dagen”, säger Tommy Thorngren sammanfattningsvis om nattens misshandelsfall och polisens utredningar.
[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook