Mycket svår match för HA74

HA74 spelade hemma i Sävsjö ishall mot Alvesta SK i stambanederbyt på söndagskvällen och det blev en svår match för serieledarna.

UPPDATERAD: 1802, 1818
Alvesta SK tog ledningen redan efter fem minuters spel och när HA74 kvitterade senare i perioden slog ASK tillbaka direkt med nytt ledningsmål.

HA74 lyckades kvittera i andra perioden men i början av tredje tog ASK ledningen igen. HA74 kvitterade återigen till 3-3 i mitten av tredje perioden men åkte på en dubbel utvisning och ASK kunde göra 3-4 i numerärt överläge.

Med bara tre minuter kvar av ordinarie tid räddade Gustav Andersson HA74 till förlängning med sitt 4-4-mål.

Förlängningen blev mållös och i straffläggningen lyckades HA74 inte göra ett enda mål. ASK vann till slut med 4-5 (1-2, 1-0, 2-2, 0-0, 0-1). HA74 behåller dock serieledningen.