Höglandet Jönköping Sävsjö

EXTRA: MYCKET MENINGSLÖS VIDSKEPLIGHET IDAG

I Jönköping och i Stockaryd blir det Jesusdingdong under tisdagen. Religionen visar upp sina ljudliga sidor.

Livsåskådningen kristendomen, som hänger sig åt dyrkan av påhittade magiska väsen, sysslar också mycket med mekaniska ljud – högljutt ringande i klockor.

Nu ringer klockor lite extra i kyrkor (ett slags samlingslokaler för riter för att tillbe magiska väsen) i bl a Jönköping och i Stockaryd under tisdagar.

Klockringen sker till stöd för stackare som utvisas av svenska staten helt utan rim och reson och som riskerar dödsstraff eller allvarlig förföljelse i länderna de utvisas till. Tanken är att klockringningen ska kalla till extra bön för de utvisade. Att be en bön till ett magiskt väsen som man själv hittat på kan måhända till synes vara behjärtansvärt men är totalt verkningslöst.

Bland de som utvisas hör personer som konverterat till kristendomen i islam-styrda teokratier, ateister i islam-styrda teokratier, barn som vuxit upp i Sverige, flickor som riskerar att tvångsgiftas och personer med sexuella läggningar som är straffbara i olika länder. Under tisdagen lyfter dessutom ett flygplan från Arlanda med destination Kabul. På planet finns flera personer som utvisats och som riskerar döden i Afghanistan. Förutom klockringningarna finns också mera sekulära proteströrelser mot utvisningarna och flera manifestationer genomförs under tisdagen.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook