Myresjö förlorade mot Tord

Varken Jönköpingslaget Tord eller Myresjö har haft någon lysande säsong i div 2 Ö Götaland. Ikväll fredag möttes de i Jönköping och det blev Tordvinst med 2-1. En olycklig förlust i en ”sexpoängsmatch” för Myresjö.

Matchen började chockartat för Myresjö när Tords Joacim Dahlström gjorde mål redan efter fyra minuter.
Myresjö hämtade sig från chocken och kunde strax innan halvlekspaus kvittera genom Oskar Eriksson.
Men i andra upprepade sig Tord från första halvleken men den här gången ännu snabbare. Redan en minut efter avspark i andra halvleken stod det 2-1 till Tord.
Trots press från Myresjös sida höll sig resultatet matchen ut.

Myresjö ligger nu hela fem poäng efter Tord på nedflyttningsplats tillbaka till 3-anoch risken är att de andra lagen i botten drar ifrån eftersom Myresjö har en match mer spelad.
Imorgon lördag eftermiddag möts Haga och Assyriska Norrköping i en bottenstrid där resultatet blir viktigt för Myresjö.