Myresjö illa ute – förlorade stort i måstematchen mot serieledarna

Myresjö var mer eller mindre tvunget att göra en bra match och med sig poäng hem från bortamatchen mot serieledarna Husqvarna FF. Det var kanske att hoppas på för mycket men slutresultatet 4-1 känns ändå som en besvikelse.

De fyra poängen upp till Tord på kvalplatsen är nu långt borta. Särskilt med tanke på att Myresjö i nästa match möter serietvåorna Oskarshamns AIK som kämpar om seriesegern med Husqvarna.
Myresjö ligger efter dagens förlust på sista plats i div 2 Ö Götaland.
Matchen mot Husqvarna började hyfsat och den första kvarten var Myresjö det starkaste laget med bland annat ett friläge som missades.
Första Husqvarnamålet kom först efter drygt en halvtimme efter ett snyggt anfallsspel. 2-0 kom i början av andra halvlek. Hoppet försvann för Myresjö drygt tio minuter senare när Husqvarna gjorde 3-0.  Med 20 minuter kvar av matchen fick Myresjö in sin reducering, men då var det för sent. På övertid kom också 4-1 för Husqvarna. Viktiga mål för Husqvarna om målskillnaden skulle behöva avgöra mot Oskarshamns AIK.

För Myresjö krävs inte bara vinster i de kommande matcherna men kanske också en skänk från ovan om laget ska klara sig kvar i tvåan.